veta att jag lever

Thomas Stenström sjunger i sin text om att bli slagen i ansiktet för att känna att man lever, det finns andra sätta att göra det på. - Träning. Då blir det dessutom självförvållat och förhoppningsvis inga synliga skador. Med andra ord så känner jag idag att jag lever då träningsvärken gör sig påmind vid minsta rörelse.
Fortsättningen av hans text lyder "Sjut mig här och nu för nu kan jag dö". Men nej, inte än. Jag skulle mer vilja uttrycka mig om att jag är i början av mitt liv, jag är i början av den del av livet då jag själv styr det i den riktning som jag vill, jag tror på autonomiprincipen, alla har rätt till att leva sitt eget liv och känna lycka. En lyckaöver att just mitt liv, är mitt.
De val jag tar idag kommer ge resultat längre fram. Jag tror på kunskap, möjligheter och utmaningar. Och framöver är det dessa tre faktorer jag kommer att satsa på att bli mitt bästa jag. Kalendern är väl ifylld, men jag stormtrivs med alla dessa bullar i rullning och jag är nog nästintill hög på livet, hög på mitt eget liv.
 
 
Och avslutningsvis ett citat som är översatt till svenska av vår favorit-Oprah:
Om du fokuserar på vad du har i livet kommer du alltid att få mer. Om du fokuserar på vad du inte har kommer inget att vara nog.
Oprah Winfrey

RSS 2.0