Annie Seel - Ingen minns en fegis

"Du klarar allt du vill. Och det du verkligen måste"

Det handlar om att bestämma sig.
Och bara du kan bestämma något som du vill klara.
En förändrig - en division eller addition av något i ditt liv.
Bara du vill, tror och kan så klarar du det, men även om du verkligen måste.
 
Ikväll lyssnade jag på en föreläsning med Annie Seel, en väldigt stark och inspirerande kvinna. Hon nämnde så mycket tankvärt att jag mer än gärna delar med mig. Vad är en spunk?
Tankarna går tillbaks till Pippi Långstrump, det var ju precis det hon letade efter. Något man först vet vad det är när man hittar det. Kanske är det så med den passion vi hittar i livet. Inte förrän vi hittat vår passion vet vi att det är vår passion. Därför kan jag tycka det är dumt att tacka nej till något man inte har någon kunskap eller erfarenhet av. Som vi alla hört så många gånger förr om att det är bättre att ångra det som aldrig provades än ångra att långt senare ångra att man inte tog det där erbjudandet man fick. Eller som Annie namngav sin föreläsning "Ingen minns en fegis".
Annie började med roadracing i tonåren och tävlar med motorcykel sedan 2001. Hon har genomfört 15 ökenrace trots som också resulterat i många kroppsliga skador. Men hon hade hittat sin passion och älskar det hon gör. Passion är det viktiga - då kommer även resultaten.

RSS 2.0