dag 2

Andra dagen på detoxen har börjat och "frukosten" och motionen är avklarad. Energin som jag hade igår har sjunkit, huvudvärken har smugit sig på under natten och promenadens hastighet var inte den samma som igår. Men jag kämpar vidare, eftersom jag vet att detta kommer resultera i något bra även om början är något tuff.
 

dag 1

För första gången i mitt liv har jag idag påbörjat en detox, en detox som pågår i nio dagar. Målet för mig är att göra en utrensning av min kropp och påbörja ett nytt hälsosammare liv. Men jag kommer aldrig sluta att leva, jag unnar mig gärna och det kommer jag fortsätta med. Men först nio dagar utav ett väl planerat schema.
Den är lätt att göra, men säkert lättare att inte göra alls. Jag satte upp en startdag, skrev alla dagar i kalendern och berättade för många att min detox skulle börja denna onsdag den 30 oktober, på så sätt har jag lovat både mig själv och många andra att detta är något jag ska göra och jag är på gång. Allt handlar om att bestämma sig, det sitter i huvudet.

RSS 2.0